Vin spumant Prosecco Mimosa, Katlenburger, Portocale, 7% alcool, 750 ml – Bautura germana 100 % naturala, fara zahar
LIVRARE GRATUITA la comenzi > 200 Lei
- Vândut și livrat de Drink My Wine – Vinuri si Bauturi online cu livrare la domiciliu
- 23,36 lei
26,55 lei ( Reducere -12 % )
Vin spumant Prosecco Mimosa, Katlenburger, Portocale, 7% alcool, 750 ml
Mimosa Portocale este o combinație de Secco cu o cantitate generoasă de suc de portocale coapte, aproximativ 30%. Mimosa are cel mai bun gust atunci când este bine răcita si de preferința, cu o felie de portocală! Băutura are o culoare galben intens, cu arome de portocale proaspăt stoarse si un echilibru minunat de dulceață si aciditate.
De-a lungul anilor Katlenburger a primit recunoștere internatională in producerea vinurilor din fructe.
Seria Mimosa vine cu cocktailuri delicioase pentru zilele călduroase de vară sau poate fi o alternativă fructată pentru vinul spumant. Lasati-vă inspirați de noul nostru Secco Mimosa!
Acest cocktail este potrivit pentru orice ocazie, toată ziua, tot anul!
Conține sulfiți
Producător : Katlenburger Kellerei GmbH & Co.
CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs |
Prosecco spumant |
Tip |
Prosecco / Vin Spumant |
Culoare |
Galben intens |
Soi |
Portocala |
Arome |
Portocale |
Tara de origine |
Germania |
Alcool |
7 % |
Creator vin |
Katlenburger |
Temperatura de servire |
6 – 8 ° C |
Continut zahar |
Fara zahar |
Dieta speciala |
Acesta poate fi servit atat ca atare, simplu, cat si in cocktailuri. |
Cantitate |
750 ml |
Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) |
Cu gheata si o felie de portocala |
LivrareCluj.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Recenzii
Nu există încă recenzii.